Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Vores liv afhænger af strøm

Vi har gjort det til vores formål at bringe strøm til livet

I en globaliseret og forbundet verden med en stigende befolkningstal og en øget efterspørgsel efter en moderne livsstil, vokser behovet for strøm konstant. Hos NKT har vi har gjort det til vores formål at bringe strøm til livet ved at hjælpe med at opfylde det stigende behov for energi på en bæredygtig og ansvarlig måde.
Vi blev grundlagt i 1891, under den anden industrielle revolution, og blev pionerer inden for kabelindustrien i de nordiske lande. I dag mestrer vi den fjerde industrielle revolution med vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektive produktionsfaciliteter på det højeste teknologiske niveau. Vi leverer langvarig værdi til vores kunder såvel som det globale samfund.

Betroede partnerskaber

Vi sætter en ære i langvarige relationer og et ubesværet samarbejde, og gør det enkelt, bekvemt og effektivt at gøre forretninger med os. Mange af vores kunder har vi samarbejdet med i årtier, måske fordi vi ser os selv både som deres lokale partner og internationale leverandør, og vi er altid villige til at gøre en ekstra indsats for at sikre den bedste kabelløsning til enhver opgave.

Vi præsterer i det virkelige liv

De miljøer, som vores produkter og løsninger fungerer i, er ofte barske, Det er langtfra alle. som kan lægge et langt søkabel på havbunden under en uventet storm eller reparere 100 år gamle strømkabler i jorden under en travl storby. Vi ved godt, at præstationerne særligt tæller under hårde forhold og det er der, vi leverer varen.

Nøgletal

NKT leverer nøglefærdige kabelløsninger og er til stede i 14 lande med hovedkvarter i Danmark. Vi beskæftiger omkring 3.400 mennesker, der i 2019 genererede en samlet indtægt på  EUR 1,3 mia. . NKT A/S er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.
Laying up HV Submarine Cables in production site in Cologne

Bæredygtighed

Bæredygtighed er altid en afgørende del af, hvordan vi gør forretninger hos NKT

Vores historie

Siden 1891 har NKT banet vejen for en verden, der kører på elektrisk strøm

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...