THINKT Digital

NKTs innovationscenter

THINKT digital

Innovation er en central komponent i forhold til at udvikle de bæredygtige løsninger, som er nødvendige i en verden med stigende kompleksitet, digitalisering og fokus på integrationen af vedvarende energi.

Det gør sig også gældende i energisektoren – og hos os i NKT. Derfor har vi skabt et uafhængigt innovationscenter - THINKT digital - for at fortsætte vores med at udvikle innovative løsninger til energisektoren og til resten af verden.

I THINKT digital har vi et stærkt team af specialister, der kombinerer forretningsforståelse, teknologi og brancheindsigt til at skabe nye produkter, åbne nye markeder og forbedre både effektiviteten, produktiviteten og bæredygtigheden til stor gavn for kunder og samarbejdspartnere.

THINKT digital er en katalysator for digital transformation og en vigtig del af NKT's ambition om at levere løsninger, der skaber langsigtet værdi for vores kunder.

Innovation med rødder i energisektoren

Vores specialister løser udfordringer i energisektoren - og i resten af verden.

SBTi sustainability graphics

Vores Digital Hub er det næste naturlige skridt i at skabe digitale synergier på tværs af NKT og udvikle bæredygtige løsninger i direkte samarbejde med vores kunder

— Axel Barnekow Widmark, Head of Service

Om os

Vi tilbyder vores kunder alt det, de skal bruge til deres projekter

Kontaktperson hos NKT

Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.

Asnaes

Loading...