Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Juledonation til en grønnere verden

17. dec. 2021

I år hjælper vores kunder os med at bidrage til en grønnere fremtid. Vi bytter kundernes julegaver ud med en donation til FN's Energy Access Practitioner Network i stedet for at uddele julegaver til kunderne.

Practitioner Network er et globalt netværk med over 2.000 medlemmer, der repræsenterer virksomheder inden for ren energi, regeringer, civilsamfundet og den akademiske verden fra over 170 lande. Det arbejder gennem strategiske partnerskaber for elektrificering af landdistrikterne for at fremme leveringen af ren energi, decentrale løsninger og teknologiske innovationer for at nå 2030-målene for bæredygtig udvikling. Indtil nu er bæredygtige energiløsninger blevet leveret til mere end 21 millioner mennesker verden over, hvilket har forbedret sundheden, muliggjort uddannelse, udvidet de økonomiske muligheder, styrket kvinders indflydelse og mindsket deres sårbarhed over for vold. På denne måde ønsker vi at støtte vores  mål om at forbinde en grønnere verden.

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...