Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NOIKLX 90 VM kampagne

11. nov. 2022

Lige nu får du 5 NOIKLX 90 kabelpakker til attraktive kampagnepriser.

NOIKLX campaign
Sidste chance. Lige nu får du 5 NOIKLX kabelpakker til attraktive kampagnepriser. Vi smider en super fed NKT VM-FANPAKKE med i handelen når du køber kabel pakke 5* OG TRÆKKER LOD BLANDT ALLE DER HAR KØBT PAKKE 5 OM TO DBU 2022 HJEMMEBANETRØJER. Bestil pakke 5 hos din elgrossist.
NOIKLX 90 er stadig det super, smidige og bøjelige kabel som er nemt at afkappe og afisolere. Og så er det også godt for miljøet. Kablet er produceret på 100% grøn strøm og kan anvendes i bæredygtigt byggeri.
NOIKLX campaign
NOIKLX campaign
NOIKLX campaign
vm.png
* For at modtage fanpakken skal du indsende fakturakopi med angivelse af kontaktperson, leverings- adresse og tlf. nr. til NKT på nkt.dk@nkt-news.com senest mandag den 28. november 2022. Vi har 200 pakker at gøre godt med. Send din bestilling som du plejer til din grossist. Priserne er vejledende nettopriser. Kablerne leveres i ringe á 100 meter. Leveringstid op til 14 dage. Tilbuddet gælder 14.-28. november 2022, så længe lager haves. Vær venligst opmærksom på at NKT ikke kan love en nøjagtig leveringsdato på pakken. Der tages forbehold for trykfejl.
Få mere at vide hos din elgrossist.
 

Christopher Tambo

Sales Manager, WH Denmark
Image of Christopher Tambo

Kent Christoffersen

Key Account Manager, Installers
Image of Kent Christoffersen

Henrik Sørensen

Key Account Manager Installers, WH - ØST
Personal

Johnny Lund Sørensen

Key Account Manager, Installers, WH - VEST
Image of Johnny Sørensen

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...