Masser af præmier hver uge

I NKTs Julegaveregn er der rig mulighed for at vinde masser af gode præmier! Du skal blot svare rigtigt på ugens spørgsmål nedenfor, udfylde din information og trykke send. Så deltager du i konkurrencen om højttalere, pandelamper og knivsæt. Der er en ny konkurrence hver uge indtil juleaften, og du er velkommen til at deltage i dem alle. Held og lykke!

Hvad er Qaddys kælenavn?

Svar på ugens spørgsmål nedenfor
hvad er Qaddys kælenavn?
Julekampagne

Transportabel højttaler

Woofit Go X speaker i sort med NKT-logo på. Den lille højttaler bruger batteri, og kan derfor flyttes rundt og tages med alle steder. Der er omkring otte timers batteritid, og så kan højttaleren holde til små vandsprøjt, og er derfor optimal både på arbejdspladsen og ved poolen. 
Højde: 4,5 cm Vægt: 180 gram
Julekampagne

Knivsæt

Laguiole-knivsæt med NKT-logo. Laguiole refererer til knivenes særlige form og stammer oprindeligt fra en fransk landsby. Knivene er lavet af 420 rustfrit stål og FSC-træ, og bliver leveret i en sort trææske. 
Sættet inkluderer syv knive inklusive alt, du skal bruge fra urtekniv til brødkniv og endda slibestål. 
Julekampagne

Genopladelig pandelampe

Sort pandelampe med NKT-logo. Pandelampen har et slidstærkt og fleksibelt bånd, som passer til enhver hovedstørrelse. 
Lampen kan lades op og har fem forskellige lys-indstillinger. Den har også en sensor, så hvis du vinker med hånden på lampens højre side, slukker lyset automatisk. 

Mere om kampagnen

Loading...