Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Om NKT

En pioner i kabelindustrien siden 1891

NKT i korte træk

Vores liv afhænger af strøm. Vi har gjort det til vores formål at bringe strøm til livet.

I en globaliseret og forbundet verden med en stigende befolkningstal og en øget efterspørgsel efter en moderne livsstil, vokser behovet for strøm konstant. Hos NKT har vi har gjort det til vores formål at bringe strøm til livet ved at hjælpe med at opfylde det stigende behov for energi på en bæredygtig og ansvarlig måde.
Vi blev grundlagt i 1891, under den anden industrielle revolution, og blev pionerer inden for kabelindustrien i de nordiske lande. I dag mestrer vi den fjerde industrielle revolution med vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektive produktionsfaciliteter på det højeste teknologiske niveau. Vi leverer langvarig værdi til vores kunder såvel som det globale samfund.

We connect a greener world

Betroede partnerskaber

Vi sætter en ære i langvarige relationer og et ubesværet samarbejde, og gør det enkelt, bekvemt og effektivt at gøre forretninger med os. Mange af vores kunder har vi samarbejdet med i årtier, måske fordi vi ser os selv både som deres lokale partner og internationale leverandør, og vi er altid villige til at gøre en ekstra indsats for at sikre den bedste kabelløsning til enhver opgave.

Vi præsterer i det virkelige liv

De miljøer, som vores produkter og løsninger fungerer i, er ofte barske, Det er langtfra alle. som kan lægge et langt søkabel på havbunden under en uventet storm eller reparere 100 år gamle strømkabler i jorden under en travl storby. Vi ved godt, at præstationerne særligt tæller under hårde forhold og det er der, vi leverer varen.

Oversigt

NKT forbinder en grønnere verden med strømkabelteknologi af høj kvalitet og indtager en central plads i takt med, at verden bevæger sig mod grøn energi. NKT designer, fremstiller og installerer strømkabelløsninger til lav-, mellem- og højspænding, der muliggør bæredygtig energioverførsel.
  • Kontorer og produktionssteder i mere end 16 lande
  • 5000+ medarbejdere
  • NKT A/S er noteret på Nasdaq Copenhagen.
  • Produktionsfaciliteter drevet af 100% vedvarende elektricitet
  • AA MSCI ESG-ratings
  • Platin 2023 Ecovadis bæredygtighedsvurdering
Low voltage installation

Vores virksomhed i detaljer

Få alt at vide om vores historie, filosofi og hvad der er vigtigst for os

Ledelse

Medlemmerne af vores ledelsesteam har afgørende kompetencer inden for kabelindustrien

Bæredygtighed

I NKT er vi dedikerede til strømkabelteknologi, og vores formål er at forbinde dig, os og samfundet til en grønnere verden ved at muliggøre bæredygtig energioverførsel.

Vores historie

Siden 1891 har NKT banet vejen for en verden, der kører på elektrisk strøm

Produktion

NKT er en global leverandør med produktionsanlæg rundt omkring i Europa

Start your Career @ NKT

We strongly believe our people are the key to success.
Join us
Image of office employee

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...