Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Job hos NKT

Bliv en del af vores team i dag

At have de rigtige personer i de rigtige stillinger er helt fundamentalt for væksten i enhver virksomhed. Vi er vokset siden 1891 takket være vores engagerede medarbejdere, der har været med til at sætte nye standarder for moderne kabelteknologi. Skal du være den næste?
Når du bliver en del af NKT, vil du blive en del af en stolt historie kombineret med et moderne tankesæt, der er både ambitiøst og internationalt. Det giver gode muligheder for både personlig og professionel udvikling, for vi ved, at vi aldrig opnår fremskridt, hvis vi står stille. Det er nemlig vores folk, der flytter udviklingen fremad.
Photo shoot HQ Broendby 2021

Har du store visioner??

 
Lige fra begyndelsen har det været evnen til at levere innovative og visionære tanker, der ledte os ud på rejsen mod at blive en ledende spiller i kabelindustrien, hvor vi levere stor værdi for vores kunder og for resten af samfundet. Kabler er de stort set usynlige helte i denne digitale tidsalder og den globale omstilling til vedvarende energi. Vi spiller en stor rolle i at gøre det moderne liv nemt og mere bæredygtigt. Det er vores kabler der transporterer den vedvarende energi til den globale industri og til de private hjem, og vi forsøger konstant at gøre dem bedre, hurtigere og mere bæredygtige.
I NKT findes der ikke en standard medarbejderprofil. Alle bringer noget nyt til virksomheden, og det er det der gør det udfordrende og meningsfyldt at arbejde i NKT. Hen over årene er vi vokset gennem opkøb og innovation, men vi er vokset mest konstant på grund af en engageret medarbejderstab, der gerne vil gøre en forskel for verden og de kommende generationer.

Mød vores kollega

Tænk internationalt

Da vi har et særligt stærkt fodfæste i Europa, søger vi mennesker med lyst til at arbejde internationalt. Vi arbejder på tværs af grænser, afdelinger og jobfunktioner og samtidig leverer vi værdifulde kabelløsninger til vores kunder via tætte og langvarige partnerskaber. 

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...