Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Søg

Søg i
Downloads (717)
dansk
Relevans

NOBURN EQQXB Xtra

Et brandsikkert halogenfrit kabel, der er særligt velegnet til brug i alle typer bygninger, hvor der kan være behov for ABA-anlæg, nød- og panikbelysning. Kablet skal beskyttes mod direkte UV-lys.

ELQYB Xtra

Et flammehæmmende halogenfrit kabel, der er særligt velegnet til brug i alle typer bygninger, hvor der kan være behov for ABA-anlæg, nød- og panikbelysning. Kablet skal beskyttes mod direkte UV-lys.

EXLQ Xtra 450/750 V

EXLQ Xtra Dca 90 er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri. Kabler i henhold til denne standard er beregnet til fast installation, såvel som i rør eller kanaler. Kablerne kan placeres indendørs og udendørs, men ikke i vand. Bemærk dog, at kablets forventede levetid reduceres ved langvarig udsættelse for UV-lys. Lederisoleringen skal beskyttes mod direkte UV-lys, som kan forekomme i f.eks. lysarmaturer og lysskilte. Når kablet lægges i jorden, skal det beskyttes yderligere mod mekaniske belastninger.

HXJ Xtra B2ca

HXJ/NOIKLX Xtra er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri. Hvor der ønskes/kræves et halogenfrit og miljøvenligt kabel med en CPR brandklasse B2ca i henhold til National lovgivning. Kablet kan anvendes til fast installation i tørre og våde rum, udendørs i fri luft. Kan ilægges, indmures og indstøbes direkte. Uegnet til indstøbning i vibreret beton. Kablet er fordelagtigt til anvendelse i flugtveje, hospitalsfaciliteter mm. Lederisolationen er ikke egnet til direkte lyseksponering. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør.

RXQ Xtra 0,6/1 kV

Halogenfri og brandhæmmende forsyningskabel med flertrådet kobberleder og CPR brandklasse Dca. Til åben fast installation, indendørs og udendørs, i rør og i jorden. RXQ Xtra Dca er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

EXQ Xtra 300/500 V

Installationskabel med CPR brandklasse Dca til fast installation og i rør, hvor der stilles krav til anvendelse af et miljørigtigt, halogenfrit kabel. Kan installeres inden- og udendørs. Bøjeligt kabel som er nemt at afkappe og afisolere. EXQ Xtra Dca er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Bare copper wire

Jordledning for lav- og højspændingsanlæg.

NOBURN XP

Et brandsikkert skærmet halogenfrit kabel som er særligt velegnet for anvendelse i alle slags bygninger, hvor der måtte være krav om ABA-anlæg, nød- og panikbelysning

NOBURN Platinum

Et brandsikkert skærmet halogenfrit kabel som er særligt velegnet for anvendelse i alle slags bygninger, hvor der måtte være krav om ABA-anlæg, nød- og panikbelysning.

PKAFAU

Ledningsforbindelse i biler, hvor der ønskes en flad kappeledning med kraftig kappe.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...