Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Indkøbsprincipper

Production of an MV cable in our factory in Aesnas

Stærke relationer

Indkøb er en vigtig komponent, der sætter os i stand til at levere værdifulde løsninger til vores kunder, fra kabler af høj kvalitet til elektrisk infrastruktur og nøglefærdige leverancer. Vi har således opbygget stærke relationer med vores leverandører gennem årene.
Vi er dog fortsat interesserede i at styrke det vitale område med indkøb af alt det, vi har brug for, fra software til stål, fra start til slut. Da vi anerkender den betydelige indflydelse, råmaterialer, teknologi og tjenester fra vores leverandører har på vores slutprodukter, er vi meget opmærksomme på at udvikle forholdet mellem leverandører, entreprenører og os selv. Når der står NKT på produktet eller løsningen, er det vigtigt, at enhver involveret komponent matcher og bidrager til vores krav om fremragende niveau og kvalitet.  
kontakte indkøbsafdelingen: slpsupport@nkt.com

Sådan bliver du en del af kæden

For at sikre, at kvaliteten aldrig tager sakker bagud, har vi formelle kriterier og kvalifikationsregler for ethvert nyt partnerskab. Derudover er det ekstremt vigtigt for os, at vi altid giver lige konkurrencemuligheder for store, mellemstore og små virksomheder. Disse er i tråd med de generelt accepterede principper for fair konkurrence og en erklæring om, at der ikke er en interessekonflikt.

Relaterede dokumenter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...