Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT - Stolt medlem af Europacable

Den europæiske kabelindustris stemme

NKT flaf flying in the wind with grey sky
I NKT er vi stolte over at være medlem af Europacable, en europæisk sammenslutning med base i Bruxelles. Medlemmerne tæller de største kabelproducenter i verden såvel som højt specialiserede virksomheder inden for kabelindustrien. Europacable fungerer som en stemme for de europæiske kabelproducenter i Europa, og NKT er en aktiv støtte af sammenslutningens agenda og aktiviteter.
Dette cementerer vores position som industripioner og ansvarlig og bæredygtig kabelvirksomhed. Derfor er vi også medunderskriver af Europacable Industry Charter, som bekræfter vores forpligtelse til at skubbe til grænserne for at hjælpe med at udvikle stadigt mere pålidelige og sikre kabler. Vi har derudover forpligtet os til at levere en sund og sikker arbejdsplads og til at gøre vores forretning, produktion og kabler så miljøvenlig som muligt.
Vi stræber konstant efter at sætte de højeste standarder i branchen ved at levere livstidsværdi, ikke kun hvad angår kvalitet og services til vores kunder, men også via virksomhedens generelle sociale ansvar, der understøtter branchens konsensus bag Europacable Industry Charter. Det ser vi som et vigtigt skridt for at fremme af interesserne hos vores kunder, det globale samfund og miljøet.

Vi mener, at denne stærke platform, som repræsenterer alle europæiske producenter, er vigtig for at drive kabelindustrien fremad på en ansvarlig og bæredygtig måde.

— Claes Westerlind, CEO

Europacable Industry Charter

Få mere at vide

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...