Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NiceProcure

Indkøbs eSourcing-løsning

Hos NKT er det et strategisk mål at digitalisere vores processer. Inden for indkøb har vi opnået dette ved at implementere NiceProcure. Det gør det muligt for os at udføre mange af vores indkøbsaktiviteter (registrering, RfX kontrakthåndtering osv.) digitalt ved hjælp af cloud-løsningen SAP Ariba.  
Bird's eye view of a city at night with lights shining

Fordele for leverandører

NiceProcure giver os mulighed for at strømline og harmonisere vores processer på tværs af alle enheder. Dette vil give større gennemsigtighed og andre fordele for leverandørerne: 
  • Et primært middel til kommunikation med NKT inklusive registrering, svar på RfX (alle former for anmodninger), kontrakthåndtering osv.
  • NiceProcure drevet af SAP Ariba er en cloud-løsning og bør derfor ikke kræve ændringer af din nuværende software eller computerindstillinger 
  • En harmoniseret registreringsproces giver dig mulighed for at deltage i RfX til alle NKT’s juridiske enheder
  • Fair og konkurrencedygtigt miljø for alle leverandører 
  • Registrering til NKT-skyen uden omkostninger for din virksomhed

Kom godt i gang med NiceProcure

Som en del af NiceProcure vil du deltage i NKT's indkøbsproces via SAP Ariba. Det vil være gratis for NKT-leverandører. Som leverandør skal du blot registrere dig i Ariba Commerce Cloud. Hvis SAP Ariba er ny for dig, kan du finde flere oplysninger om, hvordan du kommer i gang, nedenfor eller se denne video
 
:

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...