Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Bæredygtighedsrapport 2022: Fremskridt mod en grønnere verden

22. feb. 2023

NKT har udgivet sin bæredygtighedsrapport for 2022, der viser en reduktion på 20 % i virksomhedernes CO2e-udledning, øget arbejdsstyrkes mangfoldighed og forbedret sikkerhedspræstation sammenlignet med sidste år.

Cable drum woods forest outdoor
- Vi fortsatte med at drive vores forretning med et stærkt fokus på bæredygtighed, mens vi byggede den infrastruktur, der er central for den grønne omstilling. Som en central aktør i kabelindustrien er det naturligt for os at gå forrest for at sikre en mere bæredygtig fremtid. Jeg er tilfreds med vores indsats og resultater og ser frem til at fortsætte i 2023, siger CEO Alexander Kara. 
Som en del af rejsen, engagererede sig i initiativer og diskussioner på tværs af kabelindustrien for at fremskynde fremskridtene til en mere bæredygtig fremtid. NKT indgik sammen med en række andre virksomheder Powering Net Zero Pact for at reducere energisektorens CO2-aftryk. På COP27 fremhævede NKT blandet andet behovet for mere effektive godkendelses- og udbudsprocesser for vedvarende energiprojekter. 
Læs bæredygtighedsrapporten her: 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...