Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Aktionærinformation: Registrer din email-adresse for at modtage information

1. feb. 2021

I NKT A/S kommunikerer vi digitalt med vores aktionærer, og vi opfordrer alle til at registrere en email-adresse i vores aktionærportal for at modtage information, indkaldelse til generalforsamling etc.

Installer laying a cable
Sådan registrerer du din email-adresse på NKT Aktionærportalen
2. Log på med NemID og tryk på ’Login’. Bemærk, at virksomheder ikke kan benytte NemID, men kun kan logge ind med brugernavn og adgangskode.
3. Registrering af email-adresse ved login med NemID:
Klik på menupunktet ’Indstillinger’ øverst til højre på siden og herefter på ’Ret email-indstillinger’. Indtast din email-adresse og tryk på ’Gem’. Du modtager nu en mail i din indbakke, klik på linket ’Bekræft din email-adresse’. Bemærk, at linket kun er gyldigt i 30 minutter. Din email-adresse er nu registreret i systemet.
Assistance til NKT Aktionærportalen Har du brug for assistance, kan du kontakte Computershare på telefon +45 4546 0997 på hverdage kl. 09.00-15.00 i perioden 1.- 22. februar 2021.
Øvrig information på email  Ønsker du at modtage selskabsmeddelelser fra NKT, kan du tilmelde dig på www.investors.nkt.com/news. Vælg Subscribe. Herefter krydser du af, hvilken type information du ønsker at modtage. Når alt er udfyldt, vil du modtage en email, som du skal bekræfte.

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...