Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Attraktivt genbrugskoncept for dig som skal af med dit kabelskrot

28. jun. 2019

På vores recycling fabrik i Stenlille har vi i mere end 50 år forvandlet kabelskrot til nye materialer. Vi genbruger hele 97 % af det indleverede kabelskrot. Kablerne deles, isolering og metaller sorteres, oparbejdes og sælges videre som nye produkter til industrien.

NKT Recycling
Vi ved, at vi som virksomhed har et ansvar for at beskytte verden omkring os, og ved at skære ned på affald, kan vi reducere brugen af råvarer. Det er godt for jorden, for samfundet og det er godt for vores virksomhed.
Det er derfor at NKT er en af de få kabelproducenter, der har et genbrugs-program i forbindelse med hele vores kabelsortiment. Vores recycling fabrik i Stenlille genbruger hele 97% af vores samlede mængde kabelskrot.
Kablerne nedbrydes i deres elementer (plastik, isolering og metaller), som derefter sorteres, forarbejdes og oparbejdes til nye produkter til industrien.

Attraktivt genbrugskoncept 

Vi tilbyder  en færdig løsning, hvor alt affald skrottes på en miljøvenlig måde og hvor alt bliver genbrugt. Oparbejder du løbende kabelskrot, kan du benytte dig af vores genbrugskoncept og få det til at gå op, både økonomisk og miljømæssigt.
NKT tager alle former for PEX-kabler retur, og garanterer bedst mulig genvinding af både metaller og plast.

Vi stiller bure til din rådighed og leverer kvit og frit til din adresse.

Når buret er fyldt ombytter vi indenfor 14 dage uden beregning og afregner skrotprisen ud fra vægt/metalindhold/metalfraktion. Afhængig af mængden i buret og fordelingen af metaller, vil du blive krediteret metalværdien mod et fradrag til oparbejdning af kabel- affaldet. Den officielle metalnotering danner grundlag for afregningen. Priserne reguleres første hverdag i hver måned.
Hvert år i januar indberetter NKT modtagne mængder kabelskrot fra alle kunder på virk.dk.
For yderligere information, kontakt os venligst på telefon 57 89 05 02 eller e mail recycling.dk@nkt.com

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...