Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.
Denne side er oversat automatisk, det originale indhold kan findes på www.nkt.com

Deleuran El(ectricty)

16. nov. 2022

100 års partnerskab

Del customer

Innovative produkter af høj kvalitet har sikret 100 års partnerskab

Installatørvirksomheden Deleuran El og NKT blev grundlagt næsten samtidig i slutningen af det 19. århundrede. Begge virksomheder har fejret deres 100 års fødselsdag for længe siden - og har arbejdet sammen lige så længe.
I dagens samfund er elektricitet - og let adgang til den - blevet en forventet og helt uundværlig del af vores hverdag og et moderne samfund. Men går man blot 100 år tilbage i tiden, var det en anden historie.
NKT's historie startede i 1891, da skibsreder H. P. Prior så potentialet i at fremstille ledninger af høj kvalitet til distribution af strøm og grundlagde Nordiske Kabel- og Traadfabrikker - også kendt som NKT. Før elektricitet blev almindeligt udbredt, var Sophus Deleuran forud for sin tid. I 1896 grundlagde han virksomheden, som senere blev kendt som Deleuran El. De første opgaver var primært hustelefoner og lygtepæle, men da elværket blev bygget i 1902, udviklede opgaverne sig til også at omfatte elektrisk lynnedslag.
Image of Journal from Deleuran
New streamers 2021

NKT-kabler fra begyndelsen

Og måske var timingen af de to virksomheders grundlæggelse ikke tilfældig. Deleuran El har nemlig solgt og brugt NKT-produkter siden deres start og frem til i dag - flere generationer senere.
Peter Møller Aasland overtog virksomheden for et par år siden, herunder samarbejdet med NKT. Simpelthen fordi produkterne er nemme at arbejde med.
"Kablerne er nemme at installere og afisolere. Vi bruger faktisk ret mange af de 50 meter lange spoler, da de er nemme at bære rundt på, især i små områder, hvor vi skal have mange forskellige tværsnit og dimensioner med", fortæller Peter.
Og de praktiske produkter er ikke den eneste grund til, at Peter og hans medarbejdere stadig arbejder med NKT.
"Vores mangeårige samarbejde og historie giver en følelse af tryghed. For vi ved, hvem vi kan henvende os til hos NKT. Og fordi vi ved, at produkterne lever op til den standard, vi ønsker, og at vi får den samme kvalitet - hver gang", siger Peter.
Hos NKT er vi stolte af alle vores partnerskaber, og især de langsigtede, da de vidner om mange års gensidig respekt og kommunikation. Skål for endnu 100 år med Deleuran El.

Kablerne er nemme at installere og afisolere. Vi bruger faktisk en hel del 50 m-spoler, da de er nemme at bære rundt på, især i små områder, hvor vi skal have mange forskellige tværsnit og dimensioner med.

— Peter Møller Aasland, Deleuran El

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...