Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

DM i Skills 2019 - tilllykke til Danmarks bedste elektrikerlærling

9. apr. 2019

I alt 51.500 lagde vejen forbi i DM i Skills, der i år blev holdt i Arena Næstved. Vinderen af elektrikernes konkurrence blev Jonas Thrane Bendt, der repræsenterede RegionSjælland/Hovedstaden, går på CELF og til daglig er lærling hos Hoffmann A/S, Glostrup. NKT ønsker tillykke til Danmarks bedste elektikerlærling.

NKT flaf flying in the wind with grey sky
På billedet modtager Jonas Thrane Bendt det synlige bevis på anerkendelsen. Det overrækkes af statsminister Lars Løkke Rasmussen.
DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne som kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.
DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.
NKT bakker op om fremtidens elektrikere og var igen i år medsponsor for DM i Skills for elektrikere.
Dansk El-Forbund og TEKNIQ arrangerer hvert år DM i Skills for elektrikerlærlinge. Her kåres og hyldes elbranchens mest talentfulde unge elektrikere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...