Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

DM i Skills for elektrikere

7. feb. 2023

Jakob Søe Lillelund fra SIF Gruppen er Danmarks bedste elektrikerlærling

Person Image Portrait Jacob Søe Lillelund
Lørdag vandt den unge lærling fra SIF-Gruppen DM i Skills i Fredericia, hvor Skills 2023 blev afviklet inden for 45 fag og NKT ønsker ham et stort tillykke med den flotte titel.
Hvert år sponsorerer NKT kabler og ledninger til DM i Skills, som sikrer, at elektrikerlærlingene kan fremvise godt teknisk håndværk, som samtidig følger elbranchens nyeste tendenser.
DM i Skills 2023 fandt i år sted i Messe C i Fredericia fra den 2.-4. februar. DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge var med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.
DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe det faglige niveau og vise omverdenen erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder og det vil NKT gerne bakke op om.
DM i SKILLS 2023
Afholdt i Fredericia fra 2.2 til 4.2 2023
Over 50 konkurrencefag – herunder el.
Afvikles hvert år – i 2023 for 11. gang
Ca 51.000 tilskuere
Læs mere på SkillsDenmark.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...