Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Kom og oplev Q-solutions på EL & TEKNIK 2022

19. apr. 2022

Hos NKT anvender vi smarte løsninger for at bidrage til et bedre arbejdsmiljø for elektrikere.

q solutions el & teknik 2022 green leaves background
Book den 3. – 5. maj 2022 og følg strømmen til NKT på stand 3118 i Odense Congress Center hvor du kan blive klog på hvad der rører sig på strømmens bæredygtige vej. Det er gratis at besøge EL & TEKNIK messen, men du skal forhåndsregistrere dig inden du kommer. Det kan du gøre lige her.
Fokus på udvikling af kabler og installationer, der understøtter et sundt og effektivt arbejdsmiljø
Vi arbejder dagligt med at oplyse og rådgive om mere miljørigtige og grønne løsninger som muliggør bæredygtighed. MEN det handler også om mere end materialevalg og energitransmission. Social bæredygtighed handler f.eks. om at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, der fremmer sundhed og sikkerhed. Gennemtænkte ergonomiske løsninger får nemlig os alle til at trives og gøre et bedre stykke arbejde.
Q-solutions er en række hjælpeværktøjer som hver især bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for elektrikeren. Benyttes disse i hverdagen forenkles elektrikernes arbejde, idet sikkerheden højnes og montagetiden reduceres.
Kom og prøv Q-solutions: Qaddy, Qable box og ikke mindst Qarry - som er det seneste nye medlem af Q-solutions familen - på vores stand nr. C-3118.
Vi har lanceret Qarry -  en unik emballage til kabelringe, som fundamentalt forandrer måden, vi håndterer kabler på. Med en stabil papskive forstærker Qarry plasten rundt om kabelringen, og skaber et ergonomisk og solidt håndtag til dig, som bærer og håndterer kablerne. Qarry er det seneste bidrag til Q-solutionsfamilien, som gør elektrikerens arbejde ergonomisk, sikkert og effektivt. 
NKT Q Solutions Qaddy construction site
NKT Q Solutions Qarry construction site
q solutions qaddy qarry qable box construction site
Vi ser frem til dit besøg på vores stand  hvor du kan du nyde en rigtig, god kop kaffe brygget af vores helt egen Barista!  Kig forbi til en uforpligtende snak om dit projekt eller information om vores produkter. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov.
Messens åbningstider: Tirsdag den 3. maj: 8:30 – 16:00, onsdag den 4. maj: 8:30 – 16:00,  torsdag den 5. maj: 8:30 – 16:00.  Det er gratis at besøge EL & TEKNIK messen, men du skal forhåndsregistrere dig inden du kommer. Det kan du gøre lige her.
Christopher Tambo
Sales Manager, WH Denmark
Image of Christopher Tambo
Kent Christoffersen
Key Account Manager, Installers
Image of Kent Christoffersen
Henrik Sørensen
Key Account Manager Installers, WH - ØST
Personal
Johnny Lund Sørensen
Key Account Manager, Installers, WH - VEST
Image of Johnny Sørensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...