Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Kom til os med dine grønne elopgaver – vi guider dig hele strømmens vej på EL & TEKNIK 2022

8. apr. 2022

Book den 3. – 5. maj 2022 og følg strømmen til NKT på stand 3118 i Odense Congress Center hvor du kan blive klog på hvad der rører sig på strømmens bæredygtige vej.

NKT We connect a greener world logo green leaves background
NKT udvikler, producerer og leverer effektive og bæredygtige kabelløsninger og rådgivning til byggeri, infrastruktur, elforsyning og telecom. Og vi er totalleverandøren – dit kompetencecenter på hele strømmens vej. Kvalitetsprodukter gør det nemlig ikke nødvendigvis alene. Kvalificeret rådgivning om valg af de rigtige produkter til dine bæredygtige løsninger, gør den afgørende forskel.
Hvad betyder det for dig?
Hos NKT følger vi hele strømmens vej og vi har et indgående kendskab til din industri. På EL & TEKNIK kan du få et indblik i nogle de løsninger vi kan tilbyde og vores team af topkvalificerede folk, står klar til at hjælpe dig, netop der hvor du har behov. Kom og høre mere om
  • Installationskabler & kabler til telecom segmentet
  • Q-solutions - Qaddy, Qarry og Qable box
  • Innovative mellemspændingskabler - også til vindparker
  • Kabeltilbehør - endeafslutninger og samlemuffer
  • Grøn energi og bæredygtighed
Vi oplever dagligt en stadig stigende efterspørgsel fra vores kunder, om bæredygtighed. Klima og klimapolitik er nemlig for alvor kommet på dagsordenen og alle installationsvirksomheder bliver mødt med flere krav til dokumentation.
Fokus på udvikling af kabler og installationer, der understøtter bæredygtighed
Vi skal passe bedre på klimaet og mindske brugen af jordens ressourcer. Det gælder også i bygge-og anlægs branchen, som længe har været under pres for at forurene for meget. Branchen har brug for flere bæredygtige materialer med en dokumenteret miljøpåvirkning.
Derfor arbejder vi dagligt med at oplyse og rådgive om mere miljørigtige og grønne løsninger som muliggør bæredygtighed. Det handler også om mere end materialevalg og energitransmission. Social bæredygtighed handler f.eks. om at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, der fremmer sundhed og sikkerhed. Gennemtænkte ergonomiske løsninger får nemlig os alle til at trives og gøre et bedre stykke arbejde.
Vil du gå forrest i den grønne omstilling skal du vælge bæredygtige kabler til dine installationer. På messen har vi tilbud på NOIKLX© 90 som er produceret på 100% grøn strøm og er egnet til at indgå i miljørigtigt byggeri.
Køb en af NOIKLX 90 pakkerne direkte hos NKT på El & Teknik Messen i Odense d 3.-5. maj og få en messegave med i købet.
Vi ser frem til dit besøg på vores stand  hvor du kan du nyde en rigtig, god kop kaffe brygget af vores helt egen Barista!  Kig forbi til en uforpligtende snak om dit projekt eller information om vores produkter. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov.
Messens åbningstider: Tirsdag den 3. maj: 8:30 – 16:00 Onsdag den 4. maj: 8:30 – 16:00 Torsdag den 5. maj: 8:30 – 16:00. Det er gratis at besøge EL & TEKNIK messen, men du skal forhåndsregistrere dig inden du kommer.
 
Christopher Tambo
Sales Manager, WH Denmark
Image of Christopher Tambo
Michael B. Christensen
Sales Manager
Michael B Christensen Portrait
Kent Christoffersen
Key Account Manager, Installers
Image of Kent Christoffersen
Henrik Sørensen
Key Account Manager Installers, WH - ØST
Personal
Johnny Lund Sørensen
Key Account Manager, Installers, WH - VEST
Image of Johnny Sørensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...