Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Når kabler og en grøn dagsorden går hånd i hånd.

22. apr. 2022

NKT og VS Automatic er ikke blot en historie om et stærkt samarbejde, men også om, hvordan elinstallationer og fokus på bæredygtige løsninger kan gå op i en højere enhed.

VS Automatic Van Employees
VS Automatic er ikke en helt almindelig elinstallatør. Den 100 mand store virksomhed har nemlig en særlig forkærlighed for bæredygtige installationer såsom el-ladestandere og varmepumper. Det er også grunden til, at hele syv af FNs verdensmål danner grundlag for den måde, VS Automatic møder både medarbejdere, kunder og deres omverden.
Et sådant fokus betyder naturligvis, at VS Automatic har en klar holdning til, hvilke produkter og leverandører de anvender, så de bedst muligt kan levere bæredygtige løsninger. Og som en naturlig konsekvens deraf, har de også en holdning til, hvordan projekter bedst udføres.
”Når vi foretrækker NKT, er det fordi, at vi ud over god rådgivning ift. rette produktvalg, også kan få rådgivning om, hvilke kabler, der b.la er mest bæredygtige. At alle kabler som standard er produceret på grøn energi er jo sød musik i vores ører, og så kan vi her få kabler, der også er godkendte til Svanemærkede byggerier", siger Brian Bjørnskov, Serviceleder hos VS Automatic
Et samarbejde med holdning
VS Automatics fokus på bæredygtige løsninger harmonerer med NKTs grønne agenda og har indtil videre kastet flere års stærkt samarbejde af sig. NKT kan med stolthed levere til en virksomhed, der ikke er bange for at have en holdning til sin omverden.
”Det er jo én ting at anvende de rette kabler, der fører effekt fra a-b, men endnu bedre, hvis produktet har en positiv effekt på den grønne dagsorden. Vi er glade for at arbejde med en installatør, hvor vi både kan være deres daglige leverandør af ’mel og gryn’-produkterne, men også, når der kræves mere komplekse og særlige kabler. Og så sætter vi samtidig stor pris på samarbejdspartnere, der aktivt rådgiver deres kunder i energi- og procesoptimering, hvilket både har en positiv effekt på CO2-regnskabet og den økonomiske bundlinje", siger Christopher Tambo, Salgschef i NKT.
Billede - fra venstre: Henrik Hjort & Brian Bjørnskov, Service Managers hos VS Automatic, Christopher Tambo, Sales Manager, NKT.

Når vi foretrækker NKT, er det fordi, at vi ud over god rådgivning ift. rette produktvalg, også kan få rådgivning om, hvilke kabler, der b.la er mest bæredygtige.

— Brian Bjørnskov, Service manager hos VS Automatic

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...