Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

nkt cables overtager formandskabet for kommunikationsteamet i Europacable

1. feb. 2017

Den 1. februar har Philipp Stenzel, Head of Group Marketing i nkt cables overtaget roret som formand for kommunikationsteamet i Europacable efter Yann Gontier fra Nexans.

europacable Logo
Philipp Stenzel har været et aktivt medlem af teamet de sidste tre år, og han ser frem til  sin nye rolle som formand; ”Jeg glæder mig til at tage ansvaret for formandskabet, og ser frem til at repræsentere kommunikationsteamet i denne spændende og omskiftelige branche. Jeg vil samtidig  gerne benytte lejligheden til at takke Yann Gontier for hans store indsats og fine resultater under hans formandskab”, siger Philipp Stenzel.
"Fremadrettet vil en af mine topprioriteter være i højere grad at synliggøre Europacable og vores medlemsvirksomheder. Det vil kræve en betydelig involvering og engagement fra alle medlemmer, men jeg er helt overbevist om at alle vil bakke om dette.  Jeg ser frem til de kommende udfordringer, og opfordrer alle medlemmer til i videst muligt omfang aktivt at involvere og bidrage til kommunikationsteamet”, siger Philipp Stenzel.
Om Europacable:
EuropaCable er en europæisk organisation som repræsenterer de europæiske kabel- og ledningsproducenter. Europacables medlemmer inkluderer ikke kun de største kabelproducenter i verden men også små- og mellemstore virksomheder fra hele Europa. Medlemmernes produktion dækker isolerede ledninger og kabler til elforsyning, industri, byggeri, automobil, specialløsninger samt data og telekommunikation.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...