Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT er med i kampagne for at øge opmærksomheden om CPR

27. maj 2019

Harmonisering af brandklassificering og testmetoder for materialer er vigtige af hensyn til sikkerheden ved brand i bygninger. Senest i 2017 blev der publiceret en ny europæisk standard under CPR (Construction Products Regulation) som stiller krav til brandklassificering og testmetoder for kabler til fast installation i bygninger.

Low voltage cable being tested in accordance with CPR regulations
Som medlem af Europacable bakker NKT op om en CPR-kampagne som skal hjælpe elektrikere og installatører med at forholde sig til valg af kabler til fast installation.

Undervisningsprogram for professionelle

Alle kabler, der anvendes til fast installation i enhver type bygning, er omfattet af byggevareforordningen. Europacable tilbyder nu et undervisningsprogram for professionelle hvor du kan lære mere om dit ansvar for brandsikkerhed og om, hvordan du overholder bestemmelserne.
En del af kampagnen er gratis online træning med hurtig og nem adgang til relevant viden om CPR. Du kan finde mere om E-learning om CPR her: cpr.europacable.eu/da

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...