Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT er ved at færdiggøre kabelkontrakt til Polens første store havvindmøllepark

6. jun. 2023

NKT underskriver snart en ordre på levering af 230 kV AC højspændingskabler til det polske havvindmølleprojekt Baltic Power Offshore Wind Park med en kapacitet på op til 1,2 GW.

Offshore Cable Turntable
NKT er ved at færdiggøre kontrakten fra Baltic Power Sp. Z.o.o. på levering af eksportkablerne til den første, store havvindmøllepark i Polen. NKT forventer, at den endelige ordre vil have en værdi på mere end EUR 120 mio. (mere end EUR 110 mio. i standard metalpriser) og omfatte design, produktion og levering af ca. 130 km 230 kV højspændingskabler baseret på vekselstrømsteknologi (AC) til Baltic Power Offshore Wind Park.
Højspændingskablerne vil blive produceret på NKT’s tyske fabrik i Köln, og det forventes, at havvindmølleparken sættes i drift i 2026.
Kontrakten ændrer ikke NKT’s finansielle forventninger til 2023.
Ordren er betinget af formel underskrift af kontrakten, som forventes i slutningen af juni og en efterfølgende endelig godkendelse til at påbegynde projektet.
Learn more about the project in a previous announcement from Baltic Power Sp. z.o.o.
Pelle Fischer-Nielsen
External Communications Officer
Pelle Fischer Nielsen
Michael Nass Nielsen
Head of Investor Relations
Michael Nass

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...