Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT forbedrer sin bæredygtighedsvurdering

16. sep. 2022

NKT er blevet anerkendt for sin bæredygtighedsindsats med en forbedret rating af det uafhængige bureau EcoVadis.

Spring, tree at lake
NKT øger konstant bæredygtigheden i alle sine aktiviteter, og dette engagement er blevet anerkendt af vurderingsbureauet EcoVadis. I den opdaterede vurdering har NKT forbedret sin samlede score fra 75/100 point sidste år til 83/100 point i 2022, hvilket placerer virksomheden i top 1 % af de bedømte virksomheder i kategorien Fremstilling af kabler og kabeltilbehør. Vurderingen er baseret på vurderinger på fire områder, der dækker miljø, fair forretningspraksis, arbejdskraft og menneskerettigheder samt bæredygtige indkøb.
Med den forbedrede score er NKT blevet anerkendt for det kontinuerlige fokus på bæredygtighed, og forbedringen understreger virksomhedens position som en førende virksomhed inden for bæredygtighed i strømkabelindustrien.
-Vi spiller en central rolle i den globale omstilling til vedvarende energi, og det er naturligt for os at have et stærkt fokus på bæredygtighedl. Jeg er stolt over, at vi er blevet anerkendt for vores bæredygtighedspraksis af EcoVadis med en forbedret rating, der afspejler vores arbejde og engagement i at fremme bæredygtighed og understøtte at forbinde en grønnere verden, siger Alexander Kara, CEO i NKT.
De forbedrede ESG-vurderinger er et resultat af et løbende fokus på at fremme bæredygtighed i NKT. Specifikke initiativer omfatter øget datatransparens, tilfredsstillende eksekvering på bæredygtighedsinitiativer såsom brugen af alternativt brændstof til gaffeltrucks, at al produktion kører på grøn elektricitet, et øget fokus på sikkerhed, diversitet og inklusion i organisationen såvel som at samarbejde med ansvarlige og bæredygtige leverandører.
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...