Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT køber Ventcroft Ltd. for at styrke sin position inden for brandsikre elkabler

11. jan. 2022

NKT udvider sin portefølje af lavspændingskabler med opkøbet af det britiske selskab Ventcroft Ltd., der er specialiseret i brandsikre installations- og lavspændingskabler

NKT_acquisition_2022$COR_COR_COR_EN.jpg
NKT har indgået en aftale om at overtage Ventcroft Ltd. for at udbygge sin i forvejen stærke position på det europæiske marked for elkabler ved at tilføje Ventcrofts førende brandsikre kabelteknologi til sin portefølje. Købet er et vigtigt skridt i NKT’s strategi om at skabe vækst baseret på en stærk produktportefølje, herunder brandsikre elkabler, kabler til teleindustrien og installationskabler.
- Sikkerhed er en topprioritet for både os og vores kunder, og vi ser et stigende fokus på at bruge brandsikre elkabler i byggebranchen. Vi er glade for at byde Ventcroft velkommen til NKT og tilføje deres førende teknologi til vores portefølje, og vi forventer, at de vil drage fordel af vores brede tilstedeværelse på det europæiske marked og vil blive en succesfuld del af vores vækstrejse, siger Will Hendrikx, Executive Vice President og Head of Applications, der dækker installations-, lav- og mellemspændingskabler i NKT.
Ventcroft hilser også de nye muligheder efter opkøbet velkommen:
- Vi ser frem til at starte et nyt kapitel med NKT, og opkøbet bringer nogle interessante muligheder for at skabe fremtidig vækst for Ventcroft, siger Frank Rotheram, ejer og bestyrelsesformand i Ventcroft.
Den familieejede virksomhed Ventcroft er beliggende syd for Liverpool i Storbritannien og forventes at levere en omsætning på omkring EUR 19 mio. og EBITDA på omkring EUR 2 mio. i 2021.
Pelle Fischer-Nielsen
External Communications Officer
Pelle Fischer Nielsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...