Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT udnævner Line Andrea Fandrup til CFO

29. maj 2020

Bestyrelsen i NKT har udnævnt Line Andrea Fandrup til Executive Vice President, Chief Financial Officer (CFO) i NKT og NKT A/S. Hun tiltræder senest 1. november 2020.

Portrait of Line Fandrup
Line Andrea Fandrup kommer til NKT fra Rockwool og en stilling som Group Finance Vice President med erfaring fra finans, treasury og Investor Relations. Før det har Line Andrea
Fandrup haft lederstillinger indenfor finans hos flere store virksomheder med hovedkvarter i Danmark, herunder COWI, Novozymes og Maersk Line.
Bestyrelsesformand Jens Due Olsen udtaler:
- Med udnævnelsen af Line Andrea Fandrup får vi en profil med en stærk forretningsdrevet tilgang og som kommer fra børsnoterede og privatejede selskaber der med succes har gennemført finansielle transformationer, som er lig dem vi ser i NKT. Sammen med administrerende direktør Alexander Kara vil Line Andrea Fandrup fortsætte arbejdet med at genskabe en tilfredsstillende finansiel udvikling i NKT for at positionere os til at kunne udnytte de markedsmuligheder, der er drevet af den grønne omstilling.
Line Andrea Fandrup siger:
Jeg glæder mig meget til at blive en del af NKT og forbedre de finansielle resultater, så vi har grundlaget for fremtidig vækst og for at fastholde de markedsledende positioner. NKT A/S’ direktion vil bestå af administrerende direktør Alexander Kara og CFO Line Andrea Fandrup. Indtil hun tiltræder senest 1.november 2020 vil Alexander Kara drive NKT’s aktiviteter med finansielle analytikere og investorer sammen med Michael Nass Nielsen, Head of Investor Relations.

Michael Nass Nielsen

Head of Investor Relations
Michael Nass

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...