Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT underskriver kontrakt på den canadiske transmissionslinje Hertel-New York

28. okt. 2022

NKT har nu underskrevet en kontrakt om levering af DC (jævnstrøm) højspændingskabler til Hertel-New York-projektet, som er udviklet af Hydro-Québec. Projektet er den canadiske forbindelse til CHPE.

Trelleborg
I selskabsmeddelelse nr. 12 af 1. juli 2022, informerede NKT om at have indgået en kontrakt som turnkey kabelleverandør til Champlain Hudson Power Express (CHPE) højspændingstransmissionslinjen i USA.
NKT har nu underskrevet en kontrakt om levering af DC (jævnstrøm) højspændingskabler til Hertel-New York-projektet, som er udviklet af Hydro-Québec. Projektet er den canadiske forbindelse til CHPE.
Kontrakten omfatter design og produktion af 2 x 60 km 400 kV DC onshore højspændingskabler. Projektet har en anslået kontraktværdi for NKT på ca. EUR 90 mio. i markedspriser (ca. EUR 80 mio. i standard metalpriser).
“Jeg er meget tilfreds med, at vi har vundet kontrakten på Hertel-New York, hvilket understreger vores position som en vigtig partner i at sikre overførslen af ​​vedvarende energi til New York. Dette er et nøgleprojekt for NKT, og vi ser frem til et tæt samarbejde med Hydro-Québec. Vi stræber efter at udvide vores tilstedeværelse i Canada og USA, hvor vi forventer, at den grønne omstilling vil skabe yderligere vækstmuligheder for NKT”, siger Alexander Kara, administrerende direktør i NKT.
Som en del af overførslen af bæredygtig vandkraft fra Canada til byen New York, vil Hertel-New York transportere den vedvarende energi fra Hertel-transformerstationen i Quebec, Canada, til en station nær den amerikanske grænse, hvor den forbinder til CHPE transmissionslinjen. Den samlede transmissionslinje er en regional bæredygtighedsindsats og er en af ​​de største infrastrukturinvesteringer i New Yorks historie. Den bliver et væsentligt bidrag til statens ambitioner om, at mindst 70% af elproduktionen og -forbruget kommer fra vedvarende energikilder i 2030.
De 400 kV DC onshore højspændingskabler til Hertel-New York vil blive produceret i Karlskrona, Sverige, hvor der drages fordel af NKT’s højspændingsteknologi og omfattende erfaring med produktion af kabler. NKT forventer at levere kablerne i 2024.
Kontrakten ændrer ikke NKT’s finansielle forventninger for 2022
Louise Westh Naldal
VP Group Communications
Image Louise Naldal
Michael Nass Nielsen
Head of Investor Relations
Michael Nass

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...