Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NOIKLX® 90 Jubilæumskampagne

3. sep. 2021

NKT runder de 130. Derfor skal du som loyal kunde forkæles med en lækker jubilæumsgave ved køb af pakke nr. 5 i vores NOIKLX 90 jubilæumskampagne.

Image of Noiklx jubiläum
Vi kunne ikke have succes uden en masse trofaste kunder og professionelle samarbejdspartnere. Det vil vi gerne sige et stort og ydmygt TAK for. Du kan læse mere om NKT her - tag med på vores rejse siden 1891!
 Vi gerne fejre vores 130-års jubilæum ved at give vores fantastiske kunder et lige så fantastisk tilbud!
Ved køb af pakke nr. 5 i vores NOIKLX 90 jubilæumskampagne kan du vælge 1 stk. luksus NKT jubilæumsgave. Bestil hos din grossist som du plejer. For at modtage din gave skal du indsende fakturakopi til NKT med angivelse af kontaktperson, leveringsadresse og tlf. nr. til NKT på:
senest mandag den 27. september 2021. Herefter vil du få tilsendt et link hvor du selv kan vælge mellem to JUBILÆUMSGAVER.
Du kan vælge en af disse to gaver:
  • 1 stk. Laguiole knivsæt i flot design og leveres i sort trægaveæske - 7 dele
  • 1 stk. Rejsetaske i et smart tidsløst design fra Bon Goût.
Du kan kun vælge en af de nævnte jubilæumsgaver. Vær venligst opmærksom på at NKT ikke kan love en nøjagtig leveringsdato på gaven.
Image of chef knifes
Image of Metz Kvadrat
Vores historie går tilbage til 1891, da skibsreder H.P. Prior så potentialet i at fremstille ledninger af høj kvalitet til distribution af strøm og til den nymoderne telefon. Han grundlagde NKT under den anden industrielle revolution, hvor kul og gas måtte vige pladsen for elektricitet som kilden til strøm til private husholdninger og industrien.
Vores rejse har været en historie om konstant innovation af de kabelløsninger, der udgør rygraden i vores moderne verden. Fra de første lyspærer til de grønne megawatt, der i dag genereres af vedvarende energi.
I dag er NKT en af verdens førende kabelvirksomheder. Vi bidrager nu med kabelteknologi til den digitale tidsalder i den fjerde industrielle revolution og den globale omstilling til vedvarende energi.
Christopher Tambo
Sales Manager, WH Denmark
Image of Christopher Tambo
Kent Christoffersen
Key Account Manager, Installers
Image of Kent Christoffersen
Henrik Sørensen
Key Account Manager Installers, WH - ØST
Personal
Johnny Lund Sørensen
Key Account Manager, Installers, WH - VEST
Image of Johnny Sørensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...