Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Ønsker du at gøre en grøn forskel så er indkøb af kabler hos NKT et godt sted at starte!

19. okt. 2020

Vil du også gøre en grøn forskel, men har svært ved at komme i gang? Et nemt skridt er at købe lokalt og bæredygtigt for at minimere CO2-aftrykket. Her kan vi hjælpe. Vores installationskabler er produceret på vores fabrik i Asnæs, som kører på grøn strøm.

Installation of LV cables
Samtlige af NKTs fabrikker kører på 100% grøn strøm og vores kabler til det danske marked bliver produceret på vores fabrik i Asnæs.  Du kan derfor være sikker på at dine kabler bliver produceret bæredygtigt og er af den højeste kvalitet.
Den miljømæssige dagsorden vinder stigende indpas på elmarkedet og vi har mange muligheder for at justere forbruget af byggematerialer, så det ikke tager så hårdt på jordens ressourcer. Er du én af dem, der ønsker at gøre en forskel, men som ikke lige præcis ved, hvordan, så er indkøb af dine kabler et godt sted at starte. 
Hvorfor arbejde med NKT kabler?
Vi oplever nemlig en stadig stigende efterspørgsel fra vores kunder, om bæredygtighed og vi vil gerne understøtte din forretning med fokus på en grønnere løsning. I NKT arbejder vi dagligt med at oplyse og rådgive vores kunder til mere miljørigtige og grønne løsninger, for det vil gøre en betydelig forskel i det store billede. Du kan f.eks. med grøn samvittighed fylde lageret med kabler fra NKT fordi:
  • Du bidrager til den grønne omstilling
  • Du køber dansk og bæredygtigt
Mange danske virksomheder arbejder på at sikre, at alle direkte leverandører kun bidrager med leverancer til virksomheden, der er baseret på 100 pct. grøn strøm, ellers vil de se sig om efter andre leverandører.
NKT driver sin produktion af kabler med elektricitet fra vedvarende energi og reducerer dermed CO2-udledningen fra vores energiforbrug med 66%. For NKT er skiftet til grøn strøm et vigtigt skridt i at understøtte den globale omstilling til vedvarende energi ved at reducere CO2-aftrykket af vores kabelløsninger.
Som kabelproducent, støtter vi også op om den grønne omstilling ved at have fokus på udvikling af produkter, der understøtter bæredygtighed.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...