Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Q-solutions. Gør hverdagen lettere.

8. maj 2022

Alle elektrikere ved, hvor tungt og uhåndterligt det er at bære kabler. Vi ønsker at hjælpe de professionelle med at udføre et godt stykke arbejde uden at risikere skader på ryg og skuldre. Derfor har vi lagt mange kræfter i udviklingene af Q-solutions - vores ergonomiske kabelemballage.

Q-solutions
Q-solutions er en innovativ måde at forbedre sikkerheden og produktiviteten for elektrikere. Mens hver løsning bidrager til at forbedre produktiviteten i sig selv, reducerer den, når den anvendes som et komplet system, installationstiden, marginerne og arbejdskraften i forbindelse med kabelinstallationer betydeligt.
Vælg kvalitetskabelløsninger og få arbejdet gjort hurtigere med; Qaddy®, Qable Box & QarryTM.
Fordele: Ergonomisk/let håndtering Tidsbesparelse/Funktionalitet Hygiejnisk/mindre affald/genanvendeligt
NKT Q Solutions Quick coil construction site
NKT Q Solutions Qaddy construction site
NKT Q Solutions Qarry construction site
Q-solutions. Designet til eletrikerens hverdag.
Q·solutions er en række innovative hjælpeværktøjer som hver især bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for elektrikeren. Benyttes værktøjerne som en samlet pakke i hverdagen forenkles elektrikernes arbejde, idet sikkerheden højnes betragteligt og montagetiden reduceres betydeligt. Alt i alt bliver de mange daglige opgaver nemmere og hurtigere og dermed mere effektivt udført.
  • Qaddy er en integreret kabeltromle, udruller og vogn, som med sit revolutionerende ergonomiske design forbedrer elektrikernes arbejdsforhold betydeligt.
  • Qable Box er let at stabilisere, til at holde styr på lagerbeholdningen og giver et godt overblik over dine produkter i bilen. Qable box gør det hurtigt og nemt for dig at håndtere kabler
  • Qarry er en unik emballage til kabelringe, som ændrer den måde, vi håndterer kabler på, fundamentalt. Med stabilt karton forstærker Qarry plasten omkring kabelspolen.
Q-solutions. Designet til eletrikerens hverdag.
Christopher Tambo
Sales Manager, WH Denmark
Image of Christopher Tambo
Kent Christoffersen
Key Account Manager, Installers
Image of Kent Christoffersen
Henrik Sørensen
Key Account Manager Installers, WH - ØST
Personal
Johnny Lund Sørensen
Key Account Manager, Installers, WH - VEST
Image of Johnny Sørensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...