Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Så meget tid sparer du med Qaddy®

31. mar. 2022

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget tid du rent faktisk sparer ved at bruge NKT Qaddy? En undersøgelse viser resultater, som måske vil overraske dig. Den viser, hvor meget tid du sparer med Qaddy - den moderne kabeltromle i stedet for den klassiske trætromle. Se resultaterne og læs om flere fordele nedenfor.

Image of Qaddy and drum
Har du tænkt over, hvor meget tid du egentlig bruger på at slæbe kabler fra et sted til et andet?
Det tager ikke kun minutter af din arbejdsdag, men det er også en stor belastning for din krop. Derfor tilbyder NKT Qaddy - en moderne kabeltromle med en vogn. Alt i ét produkt.
Qaddy vs. kabeltromle af træ
Der er foretaget en undersøgelse af, hvor meget tid der rent faktisk spares i løbet af en arbejdsdag ved at bruge en Qaddy. EVU (den danske el- og vvs-branches uddannelsessekretariat for Installatører, Dansk El-forbund og Dansk Byggeri) har udført tidsmålingen, og den viser faktisk, at man kan spare op til 60 % i forhold til en trætromle. Det er tid, som kan bruges på selve arbejdet eller på kunden.
Image of Qaddy bluegreen
Image of Qaddy and drum
Image of Qaddy
Image of LV drum construction
Undersøgelsen blev udført på en byggeplads i København - en ombygning af en tidligere kontor- og produktionsbygning til et hotel.
Transporttiden er blevet målt på en Qaddy og en trækabeltromle med 500 meter 3G 1,5 mm2 kabel. Desuden blev der anvendt en afvikler til trækabeltromlen.
Den første tidsmåling blev udført på en transport fra containeren til arbejdsstedet inde i bygningen. Anden tidsmåling blev udført på en transport mellem 5 forskellige rum i bygningen.
Resultaterne taler for sig selv
(1.) Tidsbesparelsen med Qaddy= 60 % sammenlignet med en trætromle, så transporten på Qaddy til installationsstedet inde i bygningen er 3 gange hurtigere!
(2.) Tidsbesparelse med Qaddy= 45 % i forhold til en trætromle, så transport på Qaddy inde i bygningen er dobbelt så hurtig!
Derudover opnår medarbejderne et forbedret fysisk arbejdsmiljø, fordi de undgår tunge løft og vrid i ryggen.
Tag et kig på undersøgelsen nedenfor og få mere at vide. Kontakt endelig vores salgsteam hvis du har spørgsmål.
 
Christopher Tambo
Sales Manager, WH Denmark
Image of Christopher Tambo
Kent Christoffersen
Key Account Manager, Installers
Image of Kent Christoffersen
Henrik Sørensen
Key Account Manager Installers, WH - ØST
Personal
Johnny Lund Sørensen
Key Account Manager, Installers, WH - VEST
Image of Johnny Sørensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...