Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Succesfuldt 2023: NKT offentliggør sin årsrapport, der viser en organisk vækst på 36%

21. feb. 2024

NKT har leveret en stærk finansiel præstation med den højeste årlige operationelle EBITDA i virksomhedens historie. Udviklingen er drevet af stor efterspørgsel efter kabelløsninger, der understøtter overgangen til vedvarende energi.

Cable drum woods forest outdoor
Claes Westerlind, CEO i NKT, siger om udviklingen i 2023:
- 2023 var et succesfuldt år for NKT med en organisk vækst i omsætningen på 36% og den højeste årlige operationelle EBITDA i virksomhedens historie. Efterspørgslen efter højspændingskabler var højere end nogensinde før, hvilket førte til en rekordhøj ordreindgang. Dette bragte vores beholdning af højspændingsordrer op på EUR 10,8 mia., og vi lancerede ​​et investeringsprogram på ca. EUR 1 mia. for at understøtte fremtidig vækst. Vi går ind i 2024 med en robust finansiel position, der danner grundlaget for yderligere forbedringer af vores finansielle nøgletal.
NKT har også offentliggjort sin bæredygtighedsrapport for 2023. I løbet af 2023 fortsatte NKT med at implementere sin bæredygtighedsstrategi, herunder den plan, der er afstemt med virksomhedens mål om at reducere CO2-udledningen inden 2030. Disse mål blev godkendt og valideret af Science Based Target-initiativet i september 2023. NKT bevæger sig som forventet fremad og arbejder fortsat hen imod sine forpligtelser om at øge de positive virkninger af sine produkter og løsninger, minimere miljøpåvirkningen, styrke mangfoldighed og inklusion samt fremme en inkluderende virksomhedskultur.
Pelle Fischer-Nielsen
External Communications Officer
Pelle Fischer Nielsen
Michael Nass Nielsen
Head of Investor Relations
Michael Nass

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...