Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Tillykke til Danmarks bedste elektrikerlærling

1. feb. 2017

Mikkel Rifbjerg Pedersen fra Marielyst EL sikrede sig sejren ved DM i Skills i Gigantium i Aalborg og dermed titlen som landets dygtigste elektrikerlærling.

NKT flaf flying in the wind with grey sky
I alt var 300 elever samlet til at dyste i 40 konkurrencefag og 16 demonstrationsfag. De blev bakket op af små 55.000 tilskuere, der heppede løs.
DM i Skills Danmarks største uddannelsesevent og havde i år 54.971 besøgende. Arrangementet blev afholdt fra den 26.-28. januar i Gigantium i Aalborg. Dette års arrangement satte samtidig ny rekord med 40 konkurrencefag og 16 demonstrationsfag. Mere end 300 elever og lærlinge deltog i konkurrencerne.
DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe det faglige niveau og vise omverdenen erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder. 
nkt cables var igen i år sponsor for DM i Skills for elektrikere øg vi ønsker Mikkel Rifbjerg Pedersen et stort tillykke med titlen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...