Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Udnyt mulighederne i den nye installationsstandard med NOIKLX® 90

30. jun. 2017

Vi introducerer nu vores nye NOIKLX® 90 kabel, der er klar til salg pr. 3. juli 2017.

Image of NOIKLX® 90 cable
I forbindelse med at rigtig mange el-installatører på det danske marked er begyndt at anvende 90 °C installati-onskabler, og faktisk har gjort det igennem mange år, er tiden nu blevet moden til at NKT introducerer en op-gradering af det gode og velkendte NOIKLX® kabel.
Vi introducerer derfor vores nye NOIKLX® 90 kabel, der er klar til salg pr. 3. juli 2017. NOIKLX® 90 dækker hele serien af NOIKLX installationskabler. 
De gode spørgsmål fra Installatøren:
  • Hvor lang tid tilbage kan vi betragte det nuværende NOIKLX® kabel at være et 90 graders kabel? NKT har valgt, at NOIKLX® kabler tilbage til og med den 1. maj 2015 vil være at betragte som et 90 graders kabel.
  • Og hvorfor så lige 1. maj 2015? det er samme dato som da vi opgraderede vores aluminiumskabler fra 70 til 90 grader.
Da vi på en del af NOIKLX® programmet har en større lagerbeholdning, har vi valgt at prioritere den nye mærk-ning på udvalgte typer. Det betyder i praksis, at vi på alle nogle NOIKLX® typer, først begynder at påføre den nye mærkning når vores eksisterende lagerbeholdning er tømt - dette vil formentlig ske i Q3 og i Q4 2017.
Det skal i den forbindelse også nævnes, at dette ikke har indflydelse på CPR mærkning idet ændringen kun har med temperaturen at gøre – på vores produktblad kan det aflæses at driftstemperaturen er ændret fra 70 til 90 grader.

Elnumre bibeholdes

Til orientering bibeholdes alle el-numre på det nye NOIKLX® 90 kabel hvilket betyder at vi foretager en ”En-til-en konvertering”. Samtidig har vi også opdateret vores NKT prisliste for installationskabler og industriledninger, med den nye typebetegnelse NOIKLX® 90. 
At datoen falder sammen med at den nye installationsstandard træder i kraft, er heller ikke tilfældig, for du vil som installatør med det nye NOIKLX® 90 fra NKT kunne udnytte mulighederne i den nye installationsstandard fuldt ud.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...