Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.
Denne side er oversat automatisk, det originale indhold kan findes på www.nkt.com

Underskrivningsceremoni i Taiwan med ny joint venture-partner, Walsin Lihwa

29. mar. 2023

Som den officielle start på et langvarigt partnerskab finder der i dag en underskrivelsesceremoni sted mellem de taiwanske partnere Walsin Lihwa og NKT. En delegation fra NKT er rejst til Taiwan for at besøge Walsin Lihwa's hovedkontor for højtideligt at underskrive joint venture-aftalen og de tilhørende service- og teknologilicenseringsaftaler. Den endelige oprettelse af joint venture-selskabet er underlagt de sædvanlige myndighedsprocedurer.

Som annonceret den 24. februar 2023 indgår NKT i joint venture for at yde teknisk støtte til opførelsen af den første fabrik til fremstilling af undervandskabel i Taiwan. Fabrikken skal producere høj- og mellemspændings vekselstrømkabler til offshore-strømkabler, primært til det taiwanske marked for offshore-vindmøller. Dette forventes at vokse hurtigt i det næste årti for at fremme den grønne omstilling i landet.
Under besøget i Taiwan vil NKT også inspicere den grund i Kaohsiung, hvor den kommende undervandskabelfabrik skal bygges. Byen Kaohsiung, der ligger i den sydlige del af Taiwan, er landets største industricenter og kendt som "Taiwans maritime hovedstad". Placeringen ved havet betyder en ideel beliggenhed for en søkabelfabrik.
"Jeg er glad for at besøge Taiwan og møde vores nye partnere. Joint venture-selskabet er et langsigtet engagement mellem Walsin Lihwa og NKT, og vi glæder os til at påbegynde opførelsen af fabrikken senere på året. Vi forventer stor vækst på det taiwanske marked i de kommende årtier, og dette partnerskab er et vigtigt første skridt for NKT til at etablere en tilstedeværelse og en platform for fremtidig vækst i regionen", siger præsident og CEO, Alexander Kara.   
"Vi hilser NKT's besøg i Taiwan hjerteligt velkommen og er glade for at indlede et lovende joint venture sammen. Det er en stor ære for os at arbejde sammen med NKT, et undervandskabelfirma i verdensklasse, der er kendt for sin ledelsesmæssige, produktmæssige og teknologiske ekspertise. Samarbejdet mellem de to virksomheder, der er en gevinst for alle parter, vil fremskynde Walsin Lihwas udvikling af undervandskabelforretningen og bidrage væsentligt til den grønne energisektor i Taiwan", siger Yu-Lon Chiao, formand for Walsin Lihwa.
Fabrikken forventes at gennemgå prøvekørsler i slutningen af 2025 og at starte fuld produktion i 2027.
NKT and Walsn signing contract in Taiwan
NKT and Walsn signing contract in Taiwan
Louise Westh Naldal
VP Group Communications
Image Louise Naldal

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...