Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Vi takker for besøget på succesfuld EL & TEKNIK messe

28. maj 2018

Vi vil gerne takke alle som besøgte os på El & Teknik-messen.

NKT flaf flying in the wind with grey sky
8.488 gæster. Så mange har der ikke været til en El & Teknik-messe siden 2012 og det vidner om en branche, der har så meget gang i hjulene, at det kan være svært at følge med. Vi havde nogle rigtig gode dage med mange spændende gæster.
EL & TEKNIK har været en god messe for NKT, vi har fået mange positive tilkendegivelser omkring vores produkter, samtidig med at vi har fået mange input fra kunder om hvor vi kan videreudvikle vores produkter og services. De mange besøgende på vores stand kunne stifte bekendtskab med vores NKT robot og Qaddy® hologram samt nyde en god kop kaffe fra vores Barista Kristian. Der var også stor interesse omkring Q-SolutionsTM (Qaddy®, Qable box og Quick coil) samt kabler med rivetråd.
Som sædvanligt var der 800 studerende på førstedagen og fremtidens elektrikere og installatører lyttede bl.a. til et oplæg fra salgsingeniør Christopher Tambo fra NKT.
Tak til dig, der besøgte vores stand på El & Teknik 2018. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt eller information om vores produkter. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov. Det samme gælder naturligvis også dig, som ikke lige nåede forbi vores stand i løbet af messen.
Vi havde en konkurrence på standen, hvor man kunne vinde en VM landsholdstrøje. Vinderne vil blive kontaktet direkte.
Håber vi ses igen til EL & TEKNIK 2020 - den 12.-14. maj.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...