Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.
Flexroer installation
Denne side er oversat automatisk, det originale indhold kan findes på www.nkt.com

Flexrør med ledninger - nu på QADDY®

Nu kan du få halogenfri flexrør med ledninger på QADDY®. Fleksible flexrør med ledninger benyttes til både åbne og skjulte installationer. Kan indstøbes i beton.

Information

Opgaven lød på totalrenovering af 176 lejeboliger på Ravnkildevej i Ålborg. Alle el-installationer er nye.

Kunde

Erik Lytzen A/S

Leveringsomfang

H07Z1-U / EQ / NOVL 70 flexrør med ledninger benyttes til både synlig og skjult installation. Kan indstøbes i beton, dog ikke vibreret beton.Flexrør må ikke udsættes for direkte sollys og lederisolering skal beskyttes mod direkte UV-lys, der kan opstå i lysarmatur og belysningsskilte.

Gode ​​oplevelser med Qaddy®

"Vi blev gjort opmærksom på QADDY® ad over installationskabler, kan også leveres i løsningen med flexrør og lyn. Alene i selve håndteringen er denne løsning fra NKT meget nemmere og mere effektiv at bruge. På det forrige projekt fokuserede han fuldt ud på anvendelsen af ​​løseren, der gav mindst tidsforbrug, og hele QADDY® fra NKT i høj grad har bidraget med ”, konkluderer Michael Søttrup, Pladsformand, Erik Lytzen A / S.
”Der er ikke behov for, at QADDY® kræves af QADDY® i forprojektet og opgaver med anmodningen fritid til tiden, så QADDY® har også det klare krav, i det mindste er der mindre byrde end før, fordi opfindsomheden han arbejder på med at bruge QADDY ®. Vi er fri for at arbejde med hjælpemidler i form af f.eks. I forhold til kabeltromler, kun for at bruge QADDY®, siger Martin Søndergaard, Projektleder hos Erik Lytzen A / S.

Vi blev gjort opmærksom på QADDY® ad over installationskabler, kan også leveres i løsningen med flexrør og lyn. Alene i selve håndteringen er denne løsning fra NKT meget nemmere og mere effektiv at bruge.

— Michael Søttrup, Pladsformand, Erik Lytzen A / S.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...