Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.
Rip Cord
Denne side er oversat automatisk, det originale indhold kan findes på www.nkt.com

Kabler med rivetråd

Rivetråden er lige så enkel, som den er effektiv. Man tager tråden ud med fingrene, og fordi den er gennemgående, kan man åbne kappen, så langt man ønsker.

Information

Både som arbejdsgiver og som elektriker tænker Bo Christiansen meget over vigtigheden af ikke at komme til skade på arbejdspladsen.

Kunde

Del-Tech ApS

Vores kunde

Egentlig kan man godt fornemme på Bo Christiansen, der er direktør og elinstallatør hos Del-Tech i Ringsted, at udpræget og kritikløs ros ikke ligger lige for. Ordene er velovervejede, og superlativerne står ikke umiddelbart i kø. Alligevel skinner begejstringen klart igennem, når snakken falder på NKTs kabler med rivetråd, som først omtales som ”fantastiske”, siden bliver modereret til ”et overraskende godt produkt, der virker 100% efter hensigten” for til sidst slet og ret at blive betegnet som ”nemt, sikkert og hurtigt – fordi det er supernemt at gå til og er både sikkert og hurtigt at bruge og arbejde med”.
Både som arbejdsgiver og som elektriker tænker Bo Christiansen meget over vigtigheden af ikke at komme til skade på arbejdspladsen. For i en branche, hvor arbejdsskader heldigvis bliver stadigt færre, men desværre ikke er et ukendt fænomen, er love og regler én – meget vigtig –ting.

Sikkerhed først

”Rent sikkerhedsmæssigt vil det altid være mest hensigtsmæssigt at skulle bruge så lidt kniv som muligt i arbejdet med kabler. Alene derfor er kabler med indbygget rivetråd en fantastisk god løsning, der oven i købet ikke kun virker på papiret og gør sig godt i fine brochurer, men rent faktisk også fungerer 100% efter hensigten i det daglige arbejde”, siger Bo Christiansen.

Rivetråd

Det er nemmere og sikkert at arbejde med NKT’s produkter. Vi har nemlig integreret rivetråd i vores kabler. Med denne unikke løsning kan du afisolere kabler i en håndevending – uden at beskadige hænder eller kabel.
Rivetråden er lige så enkel, som den er effektiv. Man tager tråden ud med fingrene, og fordi den er gennemgående, kan man åbne kappen, så langt man ønsker.  Rivetråden findes i dag i kabler på 4 mm² og derover og sortimentet udvides løbende.

Kabler med rivetråd er en fantastisk god løsning, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg aldrig vil købe et kabel uden fremover.

— Bo Christiansen, Direktør i Del-Tech ApS.

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...