Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.
two engineers working in front of computer, technique

Medarbejdere

Vores medarbejdere er en vigtig faktor, og vi er dedikeret til at opbygge en mangfoldig organisation, der er baseret på en inkluderende kultur og drevet af engagerede medarbejdere.
Vi fremmer mangfoldighed og inklusion i hele vores organisation og er forpligtet til at støtte den globale overgang til vedvarende energi baseret på regler for ansvarlig og etisk adfærd, som er defineret i vores adfærdskodeks.

Mangfoldighed og integration

We care

Vi er forpligtet til at fremme en organisation med mangfoldighed og en kultur, hvor mennesker med forskellige baggrunde kan trives og inspireres til at yde deres bedste. Vi mener, at en mangfoldig organisation muliggør bæredygtige resultater, og at en inkluderende og imødekommende kultur er et bedre sted at arbejde.
Bestyrelsen i NKT A/S har fastsat følgende mål for kønsdiversitet:
Inden 2025 skal mindst 30 % kvinder være repræsenteret i det globale ledelsesteam (GLT) og det udvidede ledelsesteam (ELT) og 40 % i bestyrelsen.
 

Score for mangfoldighed og inklusion

Maksimum er 100

Female Info Data Development Share

Mennesker programmer

Image of sustainability program
Cologne

Tiltrækning, udvikling og forvaltning af talenter

NKT har et strategisk fokus på at udvide mulighederne for medarbejder- og talentudvikling i hele organisationen via virksomhedsprogrammer. De omfatter proaktiv udvikling af identificerede talenter i virksomheden samt tiltrækning af talenter ved løbende at styrke virksomhedens brand som arbejdsgiver påområder, der er fagligt relevante for virksomhedens resultater.

Menneskers velfærd og ydeevne

Hos NKT støtter vi kollektive overenskomster og bestræber os på at yde en fair og konkurrencedygtig aflønning. Desuden respekterer og overholder vi de lokale arbejdsmarkedslovgivning og støtter foreningsfrihed. Alle medarbejdere har kontrakter, der overholder de lokale love og bestemmelser.
Link til NKT's erklæring om Modern Slavery Act og Adfærdskodeks

Ingeniører til fremtiden

Vi har høje krav til tekniske kompetencer for fortsat at støtte overgangen til vedvarende energi. Som en førende virksomhed i kabelindustrien deltager vi i globale udvikling  af nye ingeniører.
I 2020 startede vi NKT Trainee Program og bød de to første talenter velkommen, som var klar til at forbinde en grønnere verden i september 2021 på vores højspændingsfabrik og i Karlskrona, Sverige. I 2022 blev programmet udvidet til syv trainee-stillinger og omfatter nu også fabrikken i Köln, Tyskland.

Career

NKT Trainee program

Give your career a powerful start!
Read more
Image of trainees in production in Karlskrona

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...