Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.
two engineers working in front of computer, technique

Medarbejdere

Vores medarbejdere er en vigtig faktor, og vi er dedikerede til at opbygge en mangfoldig organisation, der er baseret på en inkluderende kultur og drevet af engagerede medarbejdere.
Vi fremmer mangfoldighed og inklusion i hele vores organisation, og er opsatte på at støtte den globale overgang til vedvarende energi baseret på reglerne for ansvarlig og etisk adfærd, som er defineret i vores adfærdskodeks.

Mangfoldighed og integration

We care

Vi arbejder på at fremme en organisation med mangfoldighed og en kultur, hvor mennesker med forskellige baggrunde kan trives og inspireres til at yde deres bedste. Vi mener, at en mangfoldig organisation muliggør bæredygtige resultater, og at en inkluderende og imødekommende kultur er et bedre sted at arbejde.
Bestyrelsen i NKT A/S har fastsat følgende mål for kønsdiversitet:
Inden 2025 skal mindst 30 % kvinder være repræsenteret i det globale ledelsesteam (GLT) og det udvidede ledelsesteam (ELT) og 40 % i bestyrelsen.
 

Score for mangfoldighed og inklusion

Maksimum er 100

Female info.png

Medarbejder-initiativer

Image of sustainability program
Cologne

Tiltrækning, udvikling og management af talenter

NKT har et strategisk fokus på at udvide mulighederne for medarbejder- og talentudvikling i hele organisationen via virksomhedsprogrammer. De omfatter proaktiv udvikling af identificerede talenter i virksomheden samt tiltrækning af nye talenter ved løbende at styrke virksomhedens brand som arbejdsgiver på områder, der er fagligt relevante for virksomhedens resultater.

Menneskers velfærd og ydeevne

Hos NKT støtter vi kollektive overenskomster og bestræber os på at tilbyde en fair og konkurrencedygtig aflønning. Desuden respekterer og overholder vi den lokale arbejdsmarkedslovgivning og støtter foreningsfrihed. Alle medarbejdere har kontrakter, der overholder de lokale love og bestemmelser.
Link til NKT's erklæring om Modern Slavery Act og Adfærdskodeks

Ingeniører til fremtiden

Hos NKT har vi høje krav til medarbejdernes tekniske kompetencer for fortsat at støtte overgangen til vedvarende energi. Som en førende virksomhed i kabelindustrien deltager vi i den globale udvikling af nye ingeniører.
I 2020 startede vi NKT Trainee Program, og bød de to første talenter velkommen. De skulle hjælpe med vores mission om at forbinde en grønnere verden på vores højspændingsfabrik Karlskrona, Sverige. I 2022 blev programmet udvidet til syv trainee-stillinger og omfatter nu også fabrikken i Köln, Tyskland.

Career

NKT Trainee program

Give your career a powerful start!
Read more
Image of trainees in production in Karlskrona

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...