Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

Fair, bæredygtig - og pålidelig

Bæredygtighed bør altid være en afgørende del af, hvordan vi gør forretninger. Det er fundamentet for enhver forretningsmæssig beslutning, enhver teknologisk udvikling, enhver menneskelig relation og ethvert kundeforhold. Det handler ikke bare om at opretholde en position, men om at bevæge sig fremad, innovere og udvikle. Det handler om at se nye muligheder og at handle på dem.
Verdens afhængighed af strøm er altomfattende. Elektricitet driver vores moderne samfund og liv, og vi skal stille krav til den. Vi har et ansvar for at sikre, at måden vi skaber den på, leverer den og bruger den er bæredygtig og med respekt for de kommende generationer. Her spiller vi en afgørende rolle ved at forbinde strømkilde og forbruger.
City of Liverpool by night
Liverpool by night - mellemspændingskabler

Konkrete handlinger

For os er det en rejse - hvor afrejsen er at påtage sig et samfundsansvar ved at sikre konstant opmærksomhed på bæredygtighed på alle planer, ikke bare i forhold til vores produkter, men lige så meget i forhold til hvordan vi fremstiller, installerer og tager dem ud af drift med hensyn til både mennesker og miljøet.
Vi navigerer efter FNs mål for bæredygtig udvikling (SDG’er), som skitserer en plan for en bedre verden og giver os konkrete retningslinjer for vores bæredygtige handlinger - fra vores fabriksgulv i Karlskrona til bestyrelsesrummet i København, fra havbunden til vindfarmen Baltic 1 i Østersøen og alle kabler, forbindelser og afslutninger indimellem.

Vi reducerer konstant CO2-aftrykket fra vores kabelløsninger, som forbinder verden i den grønne omstilling. Som en markedsledende kabelproducent er det naturligt for os at drive vores forretning bæredygtigt og ansvarligt

— Alexander Kara, CEO

Mål for bæredygtig udvikling

FNs mål for bæredygtig udvikling (SDG’er) definerer de største globale udfordringer for bæredygtighed og giver retningslinjer til nødvendige handlinger. Hos NKT har vi forpligtet os til at køre vores forretning på en måde, der bidrager til flere af disse mål. Vores udvalgte SDG'er omfatter relevante mål for vores forretning. På den økologiske og menneskelige front fokuserer vi på at gøre en forskel i forhold klimaforandringer, bæredygtige samfund og til at levere den nødvendige infrastruktur på en sikker og bæredygtig måde.
Vores udvalgte måle og de underliggende delmål er anført nedenfor.
7 affordable and clean Energy
8 decent work and economic growth
9 industry, innovation and infrastructure

NKT forpligter sig til at reducere sit CO2-aftryk

Vi driver nu alle vores kabelfabrikker med 100% grøn elektricitet

infographic for website
infographic for website
infographic for website
infographic for website
infographic for website

Download dokumenter om bæredygtighed og socialt ansvar

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Asnaes
Loading...