Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT's bæredygtighedsinitiativer

Hos NKT handler hele vores verden om kabelteknologi, og vores formål er at forbinde dig, os og samfundet med en grønnere verden ved at skabe mere bæredygtig energioverførsel. I takt med, at verden bevæger sig mere og mere mod grøn energi, indtager NKT en central plads. Vores kabelteknologi er nøglen til at forsyne det moderne og globale samfund samt fremtidige generationer med ren og vedvarende energi. Vi tager vores centrale position alvorligt, og tager aktivt initiativ til at reducere vores påvirkning af klimaet samt styrke vores sociale indflydelse. 
NKT har været medlem af og støttet FN's Global Compact siden 2009, hvor vi har forpligtet os til at drive virksomheden i overensstemmelse med FN's mål for bæredygtig udvikling. Vi sætter også ambitiøse, videnskabsbaserede mål, der støtter 1,5°-scenariet i Paris-aftalen. Science Based Target Initiative har verificeret og godkendt vores kortsigtede mål om at reducere vores CO2e-aftryk, hvilket udgør en vigtig del vores rejse mod netto-nul-udledninger.   
  

Bæredygtigheds-partnerskaber og medlemsskaber

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...