Kontakt
Find de rette NKT-kontaktpersoner til din region her.

NKT's bæredygtighedsmål

I NKT er vi dedikerede til kabelteknologi, og vores formål er at forbinde dig, os og samfundet til en grønnere verden ved at skabe effektiv energioverførsel. I takt med at verden bevæger sig mod mere grøn energi, indtager vi en central plads. Vores kabelteknologi er nøglen til at forsyne det moderne liv, det globale samfund og fremtidige generationer med ren og vedvarende energi. Vi tager vores centrale position alvorligt og tager aktivt skridt til at reducere vores indvirkning på klimaet og styrke vores sociale betydning.
NKT har været medlem og støttet FN's Global Compact siden 2009, hvor vi forpligter os  til at drive vores virksomhed i overensstemmelse med FN's mål for bæredygtig udvikling. Vi opstiller også ambitiøse videnskabsbaserede mål, der støtter 1,5°-scenariet i klimaaftalen fra Paris. Science Based Target initiative har verificeret og godkendt vores kortsigtede mål om at reducere vores CO2e-aftryk, hvilket udgør en vigtig del vores rejse mod netto-nul-udledninger.   
  

Partnerskaber og medlemskaber om bæredygtighed

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu!

Vil du gerne være opdateret og modtage nyheder fra NKT? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv regelmæssigt opdateret om produkter, løsninger og services.
Tilmeld dig nu!
Rip cord
Loading...